Skip to main content

Nya uppdateringar i SketchUp for Schools för förskola till gymnasium 2021

Vi presenterar stolt sprillans nya uppdateringar i SketchUp for Schools för förskola till gymnasium. Uppdateringarna hjälper dig att förbättra dina lärotillfällen med SketchUp i klassrummet. De nya funktionerna inkluderar åtkomst till skräddarsydda kortkommandon, applikationsinställningar, anpassade kontroller för styrplatta och en ny läroplan.

Innan vi tar en titt på de nya funktionerna vill vi presentera vår senaste skalenliga figur i SketchUp for Schools för förskola till gymnasium. Säg hej till Katherine Johnson –  matematiker, lärare och inspirerande kvinnlig ledare.


Nu när du träffat den senaste skalenliga figuren är det dags att ta en titt på de nya uppdateringarna.

Läroplan
I år kan du välja och vraka med tre skolplaner som varierar enligt skicklighetsnivå och ämne, så att du kan hitta alternativet som passar dina elever

  • 3D-modellering för geometrilektioner (nybörjare)
  • Modellering av klassrummet (medel)
  • Design av lekplats (avancerat)

Vi har även dokument för lärare för varje kurs, så att du kan skräddarsy lektionerna för ditt klassrum.


Inställningar för applikation och styrplatta
Det finns ett nytt menyalternativ som heter applikationsinställningar i modelleringsfönstret. Den nya funktionen låter dig och dina elever ändra färg på axeln och göra andra allmänna inställningar (såsom zoom-känslighet och autospara). Dessutom sparas nu inställningarna och är redo nästa gång du loggar in, och eleverna kan nu enkelt modellera på sina styrplattor med det nya användarläget.


Skräddarsydda kortkommandon
Du och dina elever kan nu skapa egna skräddarsydda kortkommandon med hjälp av sökmenyn! Dessutom kommer SketchUp ihåg dina preferenser nästa gång du loggar in på ditt konto. Du kan ange egna kortkommandon genom att söka efter ett verktyg och sedan ange önskat kommando i den redigerbara rutan bredvid verktygsvalet. Detta hjälper eleverna att lära sig om olika verktyg och att använda dem i egna anpassade arbetsflöden.


Outliner
Outliner-funktionen som blev populär genom SketchUp Shop finns nu tillgänglig för elever i SketchUp for Schools! Om du inte använt Outliner innan kan vi berätta att det är ett utmärkt sätt att organisera och hantera din 3D-modell. Dialogrutan visar alla objekt i modellen så att du enkelt kan döpa om dem eller dölja delar av modellen. Läs mer om att använda Outliner i vårt hjälpcenter.

Vi fortsätter att lägga fokus på att leverera funktioner som gör SketchUp for Schools en viktig del av ditt klassrum. Berätta vad du tycker om de nya uppdateringarna i våra forum.

About the Author

We’re the folks who work on SketchUp, so we spend most of our time thinking about how to make drawing in 3D better. We also enjoy nerf gun wars, disc golf, board games, coffee, beer, donuts, and looking at mountains. A few of us eat quinoa.

Profile Photo of SketchUp Team